Rodinné vinařství Cibulka začínalo po roce 2005 s pěstováním Hibernalu pouze pro potřeby srdce vinařství, MyHotelu v Lednici. Dnes již Cibulkovi hospodaří na 12 ha vinic.
Vinařství je již od úplného počátku vedené v certifikovaném BIO režimu. Vína jsou vyráběna šetrně, s důrazem na co nejmenší zásahy do přirozeného procesu kvašení a zrání.
Cibulkovi svá vína produkují v několika samostatných řadách, ovšem u nás najdete pouze nejvyšší, prémiovou řadu Portz Insel. Portz Insel je název starého sídla rodu Dietrichsteinů u Mikulova, které rodina Cibulkových vlastní od roku 2004. Zde vzniká nejlepší produkce rodiny.
Petr Cibulka svůj přístup k výrobě vína shrnul následovně:
"Já jako vinař nejsem nic, nejsem důležitý. Jsem jen převodník mezi přírodou, terroir, vinohradem, Moravou a mezi zákazníkem, konzumentem. Nechat přírodu dělat co umí nejlépe a pokud možno do těchto procesů mnoho nezasahovat."